Governance Connect
Wij ontwerpen, faciliteren en publiceren strategische informatie gerelateerd aan publieke waarden en hun besturing.

Missie
Het is onze missie om bij te dragen aan kennisdeling en partnerschap voor burger, samenleving en milieu door middel van selectie en curatie van invalshoeken, inzichten, wetenswaardigheden, onderzoeken, methoden en technieken.

GC • Codex 
Onze benadering wordt geleid door onze gedegen kennis van het publieke canvas. Daarmee richten wij ons op relevante snijvlakken tussen stakeholders, zoals bijvoorbeeld bedrijven, overheden, universiteiten en burgers. Bij de benadering van vraagstukken beschouwen wij hen als onderdeel van het gehele canvas van de samenleving. Alle elementen en verbindingen maken deel uit van ons conceptuele denkkader, de GC•Codex. De elementen zijn als tags gekoppeld aan de gepubliceerde artikelen. 

Publieke waarde

Publiek waarde is “de waarde die de overheid creëert door haar burgers en die de burgers zelf waarderen”.

(definitie van Mark H. Moore, Harvard Kennedy School, vertaald).

Kunst en cultuur
Wij geloven dat besturing van het publieke domein kan worden gezien en gevoeld via artistieke en culturele expressie. Wij hebben daarom onze publicaties verrijkt vanuit de wereld van muziek, fotografie, ontwerp, architectuur en schilderkunst.

Platform
Thans publiceren wij voor het iPad platform en voor alle Apple Macintosh Computer Platform die minimaal zijn uitgerust met OSX Mavericks.

iBookstore
51 Winkels wereldwijd
Onze boeken zijn beschikbaar voor aankoop, download en gebruik in de Apple iBookstore en kunnen worden gelezen met behulp van het programma iBooks.

Zij zijn allemaal beschikbaar in de volgende landen.: Argentinië, Australië, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden, Zwitserland.